Da še malo strnemo misli …

Leto je naokoli, naš božično-novoletni koncert je mimo, počasi se bliža začetek nove godbene sezone, mi pa moramo strniti nekaj misli.

Preden začnemo novo sezono in napovemo naš letni koncert -, ki bo 3. nedeljo v juniju – se moramo zahvaliti vsem, ki so kakorkoli pripomogli k res nori izvedbi našega decembrskega koncerta. V prvi vrsti se zahvaljujemo našim pridnim članom in vsem pomagačem, ki so tako dobro zvadili ves program! Hvala vsem, ki ste postavljali tolkala, stole, stojala, sceno in razmišljali, kako bi nad gradom ustvarili utrinek … Hvala Gregu Jeraši, ki je poskrbel za pravljično osvetlitev dvorane in Boštjanu Grabnarju, zaradi katerega je bil naš zvok tako čaroben.

Hvala Mestni občini Kranj, ki že vrsto let podpira naše delovanje in brez katere ta koncert (in še marsikaj drugega 😇) zagotovo ne bi bil mogoč.

Hvala dirigentu Tomažu Kukoviču, ki nas spodbuja in vodi vsakič do višjih stopnic, na vrhu katerih pokažemo, da zmoremo le skupaj.

Hvala podpredsedniku Branku Djokoviću in predsedniku Tilnu Oblaku, brez katerih bi imeli le idejo in program za božično-novoletni koncert ne pa tudi realizacije.

Velika zahvala gre tudi vam, dragi poslušalci in podporniki. Zaradi vas smo, kar smo in zaradi vas nadaljujemo z več kot 120-letno tradicijo godbeništva v Kranju – natančneje, 125-letno tradicijo. 🤩 Ja, letos praznujemo 125 let delovanja Pihalnega orkestra Mestne občine Kranj. Več o naši zgodovini si lahko preberete v zavihku O nas.

V Galeriji pa poiščite še slike s koncerta Čarobni svet Walta Disneyja. Ste bili tam? Imate tudi vi kakšno sliko ali posnetek? Veseli bomo, če nam pišete na Facebook, Instagram ali mail, da shranimo vse spomine na naš koncert.

Godbeniki vam želimo srečno, zdravo in glasbe polno 2023. 🎶

Hvala za 2022 in se vidimo na naših dogodkih v 2023! 🥳

P. S.: Ideja za letni koncert je že potrjena 🤫

Ostali dogodki: