Urnik prvomajske budnice 2021

Se še spomnite, kako smo vsako leto s prvomajsko budnico že ob 6. uri zbudili staro mestno jedro Kranja? 😴🥱 Ste nas kdaj poslušali prav tam ali pa prek Radia Kranj? 📻 Ste nas morda videli lani v oddaji Slovenski pozdrav? 📺 Če ste nas zgrešili ali pa bi nas radi videli še enkrat, vas čakamo tukaj in tukaj. Prvomajska budnica tudi letos, kljub ukrepom, bo!

Letošnja prvomajska budnica bo za nas čisto drugačna, prilagojena trenutnim ukrepom, predvsem pa bo krajša in v sodelovanju s Prostovoljnim gasilskim društvom Stražišče. Na nekaj mestih v Kranju bomo zaigrali tudi v živo, v Stražišču pa bodo letos budnico poslušali prek zvočnikov gasilskega kombija.

V Kranju nas najdete tukaj:

Kje?Kdaj?
Dom upokojencev Kranj8.00
Glavni trg v Kranju9.00
Dom starejših občanov Preddvor10.00

Ure so popolnoma okvirne, kar pomeni, da je bolje, če na Glavni trg pridete že ob 8.40 in nas počakate na tržnici, kjer boste zagotovo našli kaj odličnega zase. V Stražišču pa bodite pripravljeni od 8. ure naprej, saj vas PGD Stražišče lahko preseneti kadarkoli!

Če boste kje ujeli naše člane ali pa kombi PGD Stražišče, pa le hitro posnemite kratek video, ki nam ga lahko pošljete ali pa objavite na vaših socialnih omrežjih, kjer nas lahko tudi označite. Na Facebooku nas boste našli pod @pihalniorkesterMOK, na Instagramu pa @orkesterkranj. Če želite, nam slike ali videe lahko pošljete tudi na mail info@orkester-kranj.si.

Upamo, da se vidimo in slišimo že letos v zmanjšani zasedbi, naslednje leto pa (upamo, da) ponovno v polni zasedbi, kot smo bili vajeni vsako leto do sedaj!

Se vidimo v Kranju in se slišimo v Stražišču! 🎺🎷🥁

Ostali dogodki: